sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Whats up? Eletään vuotta 2015

Mitä kuuluu? No eipä tässä kummempaa! Kevät sarastaa, aurinko paistaa ja mieli piristyy sitä mukaan kun loskapaska katoaa silmien edestä.

Hommia riittää koulun ohellakin ja toimistosta on tullut toinen koti. LIRO ry:n hommissa toimin yhteyshenkilö hommien lisäksi hallituksessa rahastonhoitajana eli tutummin rahurina. Mukavaa hommaa pienen alkutakkuilun ja oppimisen jälkeen. Meillä on hallituksessa minun mielestäni aivan loistava porukka ja saa meitä tulla moikkailee toimistolle ja juomaan kupillisen kuumaa! Ei me purra ja meillä on aina hyvät jutut :)


Toimistolla tulee pyörittyä päivittäin jokusia poikkeuksia lukuunottamatta ja keittelen tarvittaessa kahvia jos on sattunu pannusta loppumaan. Joten jäsenet eritoten olette tervetulleita toimistolle hengailemaan ja jos jäseneksi haluaa ja jos on liitosta kysymyksiä niin vastailen parhaani mukaan. Kaikki hallituslaiset osaavat myös auttaa jos on kysymyksiä ja YH:tkin osaavat tarvittaessa opastaa. Meillä on myös musiikki soimassa ja jos haluaa omia musatoiveit esittää niin toki saa tulla niitä esittämään: me soitamme sitä mitä toimistolla halutaan. Meillä on myös pelikortteja ja Cards Against Humanity jos haluaa tulla tappamaan aikaansa vaikkapa hyppäreillä.

Toimiston normiarkea:


Toimin rahurin hommien lisäks IOL:n viestintätoimiryhmässä ja LAMKOn edustajiston jäsenenä. Eli tekemistä riittää ja pääsee vähän tekemään muutakin ku exceleit ja pankissa ravaamisen lisäksi.

Kiirettä pukkaa tekun omien haalareiden tekemisessä ja vapun lähestyessä. Vappu on Lahes vaan kolmipäivänen mutta mitä sitä suotta pitkittää kyseistä juhlaa kun voi kerralla juhlii kunnolla? Lahen vapussa on tuttuun tapaan hirven lakittaminen ja vapun paraatikulkue joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita! Myös ulkopaikkakunnilta otetaan miellellään viettää vappuu Suomen Chicagon tyyliiin mutta ei niin räyhäsesti ja väkivaltasesti kuten nimityksestä luulisi. Meillä on täällä mahtavii ihmisii ja esimerkiksi minua saa tulla nykäsee hihasta jos tarvii seuraa tai on jotain kyseltävää. Mielelläni tututstun uusiin ihmisiin ja autan tarvittaessa jos joku sitä tarvitsee.

Opiskelut menee muutenkin siin jotenkuten muun ohella mut en ihan hirveesti lähtis kehumaan kuten ei varmaan moni muukaan. Opiskelua helpottais sekin jos saataisiin opettajien kouluttamistaso kohillee että tunneilta jäisi muutakin kun meidän haukkumiset mieleen. Onneksi tähä on puututtu ja nyt odotellaan että asiat alkaisivat toimimaan ja näin tunneilla oppisikin tarvittavia asioita.

Viimekkin viikonloppu menikin niinkin rakkaudeksi muodostuneen KeHän kanssa Olumppialaisten merkeissä! Oli todella loistavaa ja ihania ihmisiä! Kiitos teille jotka jaksoitte tulla Lahteen vaikka me ollaanki vähä sellasii.... no tiedätte itsekkin mimmosii... Tietysti ihanii jos meiltä kysytään :)

Erityisen iloinen olen kun opintotuki muutos ehdotus ei menny läpi! En ole itse viellä varma suoritanko toisenkin AMK tasoisen koulutuksen, mutta te jotka olette niin suunnitelleet niin saatte pitää teijän tukenne siihen koulutukseen! Vaikka asia ei ole monelle ajankohtanen niin moni muukin oli asiaa vastaan ja mukana mielenosoituksessa! Hienoa te jotka pääsitte paikalle! On todella hienoa että opiskelijat pitävät toistensa puolia ja ovat valmiita tulemaan itsekkin esille kun asialle on tarve.

Monenlaisia tapahtumia on ollut tässä vuoden mittaa joista hieman kuvia.

Antero Lindgrenin keikalla
Kumiveneellä!
KeHä kokouksen tulisiaisii
Pikku Laskiaiset Turus!
Tuomaksen läksiäisistumisest
Ystävänpäivän mainostukset
YSTHIS- Bileiden tunnelmaa
Haalaripilkillä (kuvaaja ei oikein osunu)
Aleksanterin approt!
Porukalla kattelee Kingsman
YH2 koulutus Jyväskyläs ja takasin tulomatkal kaffetauko
Skibbo ilta
Sturen approt
Viime vapun pyramidi

Tästä tuli kyl selain sana- ja kuvaoksennus mutta ehkä hieman fiksumpaa seuraavalla kerralla.

Äiti sano että näytän hieman rusinalta, mutta ei se mitään rusinat on hyviä!- Tuntematon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti