maanantai 6. huhtikuuta 2015

Aurinko! Kuulumisia parin viikon ajalta

KAHVI! Insinööriopiskelijan paras ystävä. Eli kahvimessut oli tossa pari viikonloppua sitten jossa tuli käytyy porukoiden ja parin tutun lapsen kaa. En ole koskaan tuntenu itteeni niin ulkopuoliseks ku siellä: paikka kuhisi hipstereit. Ja muutenki koko messut oli hieman pettymys koska kaikki jotka siel oli mainostamassa itseään yrittivät vaan myydä omaaa tuotettaan. Odotin että siellä olisi voinut oppia jotain uutta kahvista mutta enpä oppinu muuta että on tulossa uutena trendinä alipainekahvi. Olihan se hieno keksintö mutta kahvin maku muuttui sellaseks etten itse tykänny.

Paikka oli sinänsä ihan makee mutta se miten se oli järjestetty ei ihan imarrellut tapahtumaa. Paikkaki oli hieman syrjässä. Tapahtuma oli mielestäni enemmän suunnattu ihmisille jotka halusivat tulla ostamaan erilaisii kahvei kotiin kokeiltavaks. Itse ostin yhden paketin kahvia mutta se oli vaan niin hyvää että oli pakko. Ja muutenkin perus suodatinkeittimelle ei oikein tahtonu löytyy mitään hyvii kahvilaatui. Paikalla oli myös Fazer, joka oli laittanut kivan karkkikadun pystyyn josta sai ostaa suklaalevyn palasia 1€/100g! Oli aika nam nam :3


Samana päivä käytiin Helsingissä olevassa matelijatalossa jossa oli paljon suloisuuksia :3


Tässä oli myös PINO ry:n järkkäämä haalaripilkki ja sää oli todella mainio kyseiselle tapahtumalle! Kalaakin tuli joillekkin mut kyl noi nestemmäiset kalat tarttui paremmin siimaan ;) Kiitos PINO ja ensi vuotta odotellessa!

Tässä oli myös LIRO ry:n kevään viimoset bileet eli cocktail partyt! Komeita miehijä ja nättejä tyttöjä oli paljon ja tunnelman oli loistava! Kiitos kaikille paikalle tulleille! Kuvia löytyy täältä! Kiitos paljon kuvaajalle! 


 Täs on tapahtunut vaikka ja mitä mut varsinaista tekstiä niistä ei saa. Joten jälleen kuva pläjäysLeikittiin vanhaan tyyliin käpylehmillä

Hallitus testasi Alexandran keittiön! Oli kyl NAMNAM

Sain omaisuuttani takaisin


Kevätkokouksen jälkeen pelailtiin hieman pöytäfudista

Tää on kyl ehdottomasti mun lempparihuppari!

Pelailtiin afrikan tähteä kun olin lapsenlikkana

Moi! \:)/

Makee mökki Tallinnan laitamil

Tarkkanäköisimmät bongas mut telkkarist toissaviikon perjantaina

Ainiin! LINKKI järkkää täl viikon ysäribileet! Tulkaa ihmeessä kattoo mitä liiketalouden opiskelijoil on tarjota!
Lisää tietoa 90 luvun huvituksesta löydät täältä!


Tässä on enään muutama viikko koulua joten välttäkäämme paniikkkia :D


Lahes ihmiset on kylmii ja kalja lämmintä- Camilla Pulkkinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti