maanantai 20. huhtikuuta 2015

Insinööriopiskelijaelämää!


IOP! IOP!

Ja niihin otettiinkin varaslähtö jo LINKKI ry:n ysäribileistä jotka olivatkin 8.5. Tunnelma oli huikea ja voin sanoa että kyl noi tradenomit osaa bileitä järkätä, joten seuraavia odotellessa!

Ainakin me tykättiin! Kuvassa Enja, Hekku, minä ja Marjut
Mutta itse IOP eli insinööriopiskelijapäivät olivat 11.4 Jojensuus ja voi sitä insinöörien määrä! Jokunen tradenomi ja hoitsu oli eksynyt myös meidän joukkoon, joka ei menoa haitannut ei ollenkaan!

Itse olin jo saapunut Jojensuuhun edeltävänä päivänä, koska meillä oli IOL:n viestintätyöryhmän tapaaminen ja illemmalla sitten IOP:n paneeli, joka oli todella onnistunut ja sitä jaksoi oikeasti kuunnella. Kiitokset siitä viellä järjestäjille ja paneelisteille.

Kahvia, paljon kahvia!


Mutta itse homma meni näin: aampupäiväl klo 10-12 välillä saapui bussillisia inssiopiskelijoita Jojensuuhun ja viimeisenä bussina oli mitäkin rakkaimman KeHän bussi, jota tämä tomera inssiopiskelija oli vastassa. Rakkauden täytteinen porukka oli matkustanut pitkän matkan takaa ja sen kyllä huomasi. Ja näin ollen minäkin löysin oman porukkani. Kello 12 aikoihin oli tapahtuman avajaiset torilla, joka meni aikamoiseksi pörräämiseksi koska kaikki tutut piti mennä moikkaamaan ja vaihtelee kuulumisia pitkän ajan takaa. En muistakkaan koska olisin halannut niin monesti kuin tulloin! Avajaiset venyi muutamien kanssa koska täytyyhän sitä yksi KeHä lusikka tehä ennen rastikierrokselle lähtöä! 
KeHä lusikka!
Monenmoisia tuttuja ennen rastikierroksekselle lähtöä

Rastikierroksella tuli törmättyä lisää tuttuihin ja muutamaan opiskelijajulkkikseen! 
Kuopioo ja Hämeenlinnaan Lahelaisten seurana!

LapIO:n Henkka!


Rastikierroksilla päästiin keilaamaan ja leikkii solmioilla! Myös jokuset huutelut vedettiin: Oi Lahti on! (hups)
Keilaradalla tuli hohdettuu :3
Paras tilannekuva ikinä! Meillä oli Hekun ja Rauhan kaa biletykset
 menossa kun matkakajareista paukahti loistokipale!
Rastilla päästiin myös pelaamaan vähän marioo!

Rastikierroksen päätyttyä oli niin sanottua omaa-aikaa, mutta tämä tyttö hilppasi saunotiloihin vaihtelemaan kuulumisia. Ilta meni siinä oikein mukavasti ja illalla olikin sitten jatkot hotellin baarissa eli Kimmelissä. Vahingossa siellä sit menikin pilkkuun, mutta onneks IOP on vaan kerran vuodessa.
Yöllä olikin sitten kahteen kertaan KeHä lusikka koska myöhästyneet
Jyväskyläläiset päättivät kyhätä omansa :D


Se oli se IOP, mut onneks seuraavaan on enään alle vuos ja ne järkätäänki Kuopios! Siellä nähään viimeistään!

Tuli täs käytyy vähän fiilistelemäs Kalliota Laitakaupunkin approis! Ihan ok approt jonka seura pelasti kummasti! Kiitos näin ollen Juhanille, Larille, Teemulle ja Mikalle, joka loppujen lopuksi väsähti ennen aikojaan! Approt päättyivät meidän kolmen Lahelaisen osalta mögille saunomiseen ja siitä kiitos Lupulle! 
Ja IGOR!
Viimeinen rastipaikka ja hieman kortin peluuta
Onneksi tässä ei enään ole kuin vappu ja sitten saa taas tämäkin opiskelija hengähtää! 

Jaa siis mitä mun haalareille tapahtu? No ne koki jonkin sorttisen ysärikriisin ja muuttuivat lappuhaalareiksi! Eli meille on tekulle tulossa ikiomat haalarit syksyksi joten aattelin että annan näille haalareille arvoisensa lopun! Ja sopivatkin hyvin ysäriteemaan mitä ny sattui tulemaan joka tuutista ;)

Mutta kiitos teille ihanille ihmisille hienosta viikosta ja tulemme viellä tapaamaan! Ja kiitokset Marjutille kuvien käytöstä!

Haalareiden puuttuva palanen
Lappuhaalarit

Hamahelmillä saa aina leikkiä!
Today me will live in the moment unless it's unpleasant in which case me will eat a cookie- Cookie Monster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti