tiistai 11. elokuuta 2015

Oi niin ihana kamala koulu

Muutama viikko enään odottelua, että teku täytyy jälleen fukseista! Tässä kesän aikana on tullutkin ikävä meijän ihanaa toista kotia, eli LIROn toimistoa! Pääsee jällein seuraamaa ja muistelemaan mimmosta oli olla pari vuotta sitten samassa tilanteessa: jännitti ihan hirveesti, kaikki oli ihan uutta ja enempää ei vois kyl olla tyttö kateissa Lahessa saatikka tekulla :D Mut kuten ehkä huomasitte, mäkin selvisin siitä ensimmäisestä vuodesta! Joten reippaasti vaan ja aina saa ja voi kysyä! Ja kaikki muutkin ovat silloin samana päivänä yhtä pihalla.
Eniten mä ehkä kaipaan niitä sairaan huonoja hyviä vitsejä ja sitä onnellisuuden seuraamista kun toimiston keittimessä onkin kahvia ja kuinka ihmiset vaan jumahtavat sinne muiden kaltaistensa kanssa. Sitä kuinka jollakin on ongelma ja sitä sitten ratkotaan yhdessä ja kuinka joku viime yönä olikin menny himaan vasta aamu seiskalta, kun olikin vähän jatkot venyneet. Päästä sinne niiden ihmisten sekaan jotka ovat tietyssä määrin samanlaisia kuin mä.

Ja tietyillä tavoilla me ollaankin! Me ollaan Lahelaisia, insinööriopiskelijoita ja ennen kaikkea ylpeitä siitä mitä me ollaan! Ja meitä ei harmita, että joku toteaa että Lahti pilaa tunnelman vaan me otetaan lisää tuulta allemme ja näytetään mitä me ollaan. :)

Aika moni on tääl päin sanonutkin, että Lahti on ihan paska kaupunki mut tääl on kivoja ihmisä. Ja tottahan tuo on. Opetus ei ole aina välttämättä sitä mitä sen haluis olla, terveyden huolto saattaa hieman tökkiä, mutta onneks ympärillä on muitakin ihmisiä, jotka ajattelevat aivan samoin, mutta se kuuluukin tähän yhtenäisyyden tunteeseen!

Alku syksy tulee olemaan aika monelle kiireellinen ja tapahtumien täyteinen. Uutta tietoa tulee jälleen joka suunnasta, etenkin uusille opiskelijoille. Täytyy opetella hieman lukujärjestystä, tuntien sijainnit, koska tulee syödä ja mitä tutustumisviikolla käydään läpi opiskeluun liittyen ja opiskelijan etuja ja velvollisuuksia unohtamattakaan. Onneksi tätä tiedon määrää on onneksi tasapainoittamassa opiskelijatapahtumat, jotka alkavatki rullata ekalta viikolta lähtien. Saa laittaa hetkeksi aivot levolle ja päästä tutustumaan uusiin tovereihin ja paikkoihin.

Pääsen itsekkin nyt totuttelemaan uuteen opiskelija-asumismuotoon eli kommuuniasumiseen! Tällä hetkellä kaikki on mennyt yllättävän hyvin, joten toivotaan että se jatkuu samana kun koulutkin alkaa! Ehk hienointa tässä on se että kämpässä on melkein jatkuvasti elämisen ääniä, koska yksin asuessa tuntui että pää räjähtää siihen yksin olemiseen. Tästä tulee varmasti yks näkyvimmistä luvuista omaan elämään etenkin opiskeluun liittyen joten innolla uusia kokemuksia kohti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti